Adande Adande Adande Adande Adande Adande Adande Adande Adande Adande
Referenties
Awards
Nieuws

Adande werking

Het is een feit dat koude lucht kouder zwaarder is dan warme lucht. Gezien de dichtheid tussen de lucht in de koelkast of vriezer en die van de keuken verschillend is, is het geen wonder dat de koude lucht op de grond belandt.

Bij het openen van een traditionele koelkast zal de koude lucht dus uit het toestel vallen. Warme keukenlucht, met vocht en bacteriƫn, stroomt in het toestel en zal de koude lucht vervangen. Deze lucht condenseert en valt als regendruppels op het eten.

Bij een Adande unit blijft de koude lucht in de lade. De gekoelde lucht valt vervolgens heel voorzichtig terug in de lade om de temperatuur terug te brengen naar het setpunt.
Omdat het voedsel niet wordt blootgesteld aan variaties in temperatuur of een aanval van warme/vochtige keuken lucht gaat het langer mee en dat zal je zien, ruiken en proeven.

Enkele voordelen op een rijtje:
- De voedselkwaliteit blijft behouden
- De voedselverspilling wordt tot een minimum beperkt
- Energierekeningen verminderen
- Gelijkmatige verdeling van koude lucht rondom het voedsel
- Optimaal voor verschillende soorten voedsel, van vlees tot groenten tot vis en zelf tot ijs